Atentie la produsele scumpe si ineficiente in tratamentul tinitusului!

O cautare pe internet cu subiectul Tinitus (in engleza Tinnitus) va ofera foarte multe rezultate. Pe langa site-urile cu informatii medicale corecte si sustinute stiintific, pe care vi le recomandam in pagina Resurse Online, tinem sa va atragem atentia ca majoritatea rezultatelor va vor recomanda produse de o calitate indoielnica, cu o eficienta care nu a fost demonstrata. De regula aceste terapii minune care promit ca va vor schimba radical viata sunt foarte scumpe si se dovedesc a fi ineficiente. Ceea ce suna prea bine sa fie adevarat de regula nu este! 

Cea mai buna metoda de a trata tinitusul este de a va informa. Daca stiti ce inseamna afectiunea dumneavoastra, veti fi cu un pas mai aproape de o terapie cu adevarat eficienta. Din nou, insistam asupra faptului ca o cooperare buna cu medicul ORL este cel mai important factor in combaterea tinitusului. Site-ul nostru va poate oferi o serie de informatii si cateva inregistrari care pot scadea impactul zgomotului pe care il resimtiti constant, insa aceste lucruri nu va vor oferi o solutie de durata. 



O doza de scepticism este buna in alegerea oricarui tratament si mereu este o idee buna sa cautati informatiile necesare in mai multe locuri. Din nefericire, tinitusul nu este un subiect discutat intens in Romania, de aceea numarul de site-uri de internet care ofera informatii in limba romana este limitat. Exista un numar de forumuri unde se dezbate aceasta problema insa informatiile prezentate nu sunt mereu corecte din punct de vedere stiintific. 

Daca nu cunoasteti limba engleza si aveti posibilitatea, rugati o cunostiinta sa va traduca paginile in aceasta limba pe care vi le-am recomandat in sectiunea Resurse Online (Exista totusi si resurse in limba romana, iar cele in limbi straine pot fi traduse automat pe internet). Acestea sunt site-uri respectate in lumea medicala, de multe ori fiind folosite si de catre medici pentru a fi la curent cu noutatile aparute.



> Introducere
> Cate feluri de tinitus exista? Care sunt cauzele?
> Principii de tratament in tinitus
> Exercitii de relaxare
> Download

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu